Esenyurt Da Yangın / Esenyurt'da dört katlı bir tekstil fabrikasında yangın ... - Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi.

Esenyurt Da Yangın / Esenyurt'da dört katlı bir tekstil fabrikasında yangın ... - Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi.. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangın kontrol alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt isiso sanayi bölgesinde 3 katlı plastik fabrikasının en üst katında henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın, sabah 04.30'da esenyurt i̇lçesi akşemsettin mahallesi 230 sokak üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. Sokakta bulunan lojistik firmasına ait 18 bin metrekare büyüklüğündeki depoda saat 12.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt'ta lojistik firmasına ait depoda beyaz eşyaların tutulduğu kısımda yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çatı katında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Yer yer patlamalarında olduğu depoda yangını söndürmek için çalışmalar devam ediyor.

Esenyurt'ta kumaş fabrikasında korkutan yangın
Esenyurt'ta kumaş fabrikasında korkutan yangın from www.malatyaguncel.com
Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Esenyurt'ta bir palet fabrikada çıkan büyüyerek yan fabrikalara da sıçrayan yangın ile ilgili i̇stanbul büyükşehir esenyurt akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin metrekare açık alanda paletlerde yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Çıkan yangın kısa sürede fabrikayı kapladı ve yanında bulunan alüminyum ve tekstil üretimi yapan fabrikalara da sıçradı. Yangın, sabah 04.30'da esenyurt i̇lçesi akşemsettin mahallesi 230 sokak üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre fabrikanın en üst katında bilinmeyen bir sebepten.

İstanbul esenyurt'taki bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Valilik, yangının kontrol altına alındığını ve can kaybının olmadığını. Esenyurt'ta bir palet fabrikada çıkan büyüyerek yan fabrikalara da sıçrayan yangın ile ilgili i̇stanbul büyükşehir esenyurt akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin metrekare açık alanda paletlerde yangın çıktı. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Çıkan yangın kısa sürede fabrikayı kapladı ve yanında bulunan alüminyum ve tekstil üretimi yapan fabrikalara da sıçradı. Esenyurt'ta lojistik firmasına ait depoda beyaz eşyaların tutulduğu kısımda yangın çıktı. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. Esenyurt'ta bir apartmanın boşluğunda meydana gelen yangın esnasında üst katlarda mahsur kalan 3'ü çocuk 7 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Yangın, sabah 04.30'da esenyurt i̇lçesi akşemsettin mahallesi 230 sokak üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi.

Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı. Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. Esenyurt'ta mobilya dükkanında korkutan yangın. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt'ta plastik ham madde imalatı yapan fabrikada ...
Esenyurt'ta plastik ham madde imalatı yapan fabrikada ... from www.haberdar.com.tr
İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Yangın itfaiyenin yarım saat süren müdahalesiyle söndürüldü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yangın, sabah 04.30'da esenyurt i̇lçesi akşemsettin mahallesi 230 sokak üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. Çıkan yangın kısa sürede fabrikayı kapladı ve yanında bulunan alüminyum ve tekstil üretimi yapan fabrikalara da sıçradı. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. İstanbul esenyurt'taki bir palet fabrikasında yangın çıktı.

İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri.

İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul büyükşehir belediyesi'nden yapılan açıklamada esenyurt akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin. Yangın, esenyurt atatürk caddesi üzerinde. Esenyurt'ta yangin pani̇ği̇ esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yangın itfaiyenin yarım saat süren müdahalesiyle söndürüldü. Valilik, yangının kontrol altına alındığını ve can kaybının olmadığını. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı yangın saat 12.30 sıralarında akşemsettin mahallesi'de bulunan fatih sanayi sitesinde çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikada çıkan büyüyerek yan fabrikalara da sıçrayan yangın ile ilgili i̇stanbul büyükşehir esenyurt akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin metrekare açık alanda paletlerde yangın çıktı. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Yer yer patlamalarında olduğu depoda yangını söndürmek için çalışmalar devam ediyor.

İstanbul esenyurt'taki bir palet fabrikasında yangın çıktı. Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı. Yangın, sabah 04.30'da esenyurt i̇lçesi akşemsettin mahallesi 230 sokak üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Esenyurt belediye başkanı ali murat.

Esenyurt'ta mobilya imalathanesinde yangın: 3 işçi ...
Esenyurt'ta mobilya imalathanesinde yangın: 3 işçi ... from www.evrensel.net
Sokakta bulunan lojistik firmasına ait 18 bin metrekare büyüklüğündeki depoda saat 12.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı yangın saat 12.30 sıralarında akşemsettin mahallesi'de bulunan fatih sanayi sitesinde çıktı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. Yangın, esenyurt atatürk caddesi üzerinde. Esenyurt'ta bir apartmanın boşluğunda meydana gelen yangın esnasında üst katlarda mahsur kalan 3'ü çocuk 7 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Esenyurt i̇ncirtepe mahallesi i̇nönü caddesi 253.

Sokakta bulunan lojistik firmasına ait 18 bin metrekare büyüklüğündeki depoda saat 12.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İstanbul esenyurt'taki bir palet fabrikasında yangın çıktı. Yangın, sabah 04.30'da esenyurt i̇lçesi akşemsettin mahallesi 230 sokak üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. Esenyurt'ta lojistik firmasına ait depoda beyaz eşyaların tutulduğu kısımda yangın çıktı. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Esenyurt'ta bir apartmanın boşluğunda meydana gelen yangın esnasında üst katlarda mahsur kalan 3'ü çocuk 7 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Çatı katında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikada çıkan büyüyerek yan fabrikalara da sıçrayan yangın ile ilgili i̇stanbul büyükşehir esenyurt akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin metrekare açık alanda paletlerde yangın çıktı. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Esenyurt'ta bulunan bir sanayi sitesinde yangın çıktı. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Edinilen bilgiye göre, esenyurt akşemseddin mahallesi 296.

Esenyurt'ta apartmanın çatı katı ve çatısında yangın çıktı esenyurt yangın. Edinilen bilgiye göre fabrikanın en üst katında bilinmeyen bir sebepten.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code